NOVI SAD – Veliki sportski događaj sprema se u u Novom Sadu. U večeras će se igrati meč Lige šampiona, gde će naš prvak, Vojvodina dočekati nemački Fridrihshafen. Odbojkaši Vojvodine su odlučili da najave meč Lige šampiona u nesvakidašnjem okruženju. Među najmlađim navijačima u Osnovnoj školi “Đorđe Natošević” u Novom Sadu, odgovarali su na brojna pitanja malih navijača, ali i najavili meč drugog kola Lige šampiona, koji će se odigrati u sredu, a rival će im biti slavni nemački Fridrihshafen.

Meč drugog kola Lige šampiona za odbojkaše između srpskog prvaka Vojvodine i ekipe Fridrihshafena odigraće se u sredu od 20 sati u Velikoj Sali Sportskog i poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu.

“Interesovanje za tu utakmicu je veliko i očekuje se sjajna atmosfera. Pomoć navijača biće potrebna Vojvodini da dođe do trijumfa u elitnom takmičenju. Prvotimci slavnog odbojkaškog kolektiva iz Novog Sada nadaju se podršci sa tribina. Podršku već imaju od svojih kolega iz Sportskog društva “Vojvodina”, fudbalera i rukometaša novosadskog kluba, koji su se zajedno sa odbojkašima družili sa najmlađim navijačima”, izjavio je Petar Krsmanović, kapiten OK “Vojvodina”.

Jedno je sigurno, u sredu će se odigrati pravi odbojkaški spektakl u Velikoj sali Spensa, a priliku da gledaju taj meč imaće svi zainteresovani navijači, pošto je ulaz na tribine slobodan.

RTV (Bojan Milošević)