BEOGRAD – Vreme je da se prepustite ozbiljnim, ali veoma zanimljivim pričama, da upoznate nove likove, njihovo ponašanje i emocije, da u potpunosti doživite sve avanture koje će se prikazivati na malom ekranu i da osetite moć kinematografije koja će vas ostaviti bez daha! Ovo su predlozi filmova za tekuću nedelju:

U četvrtak možete pogledati film „Dug put do kuće“ koji će se emitovati od 19:30h na kanalu FilmBox Extra. Film govori o dvanaestogodišnjem Setu, koji nakon smrti majke odlazi da živi sa bakom i dedom na njihovoj farmi. Mrzovoljni stari Merdok nije baš presrećan zbog prisustva svog unuka i prilično je grub prema njemu. On se oštro protivio mešovitom braku svoje ćerke i ne želi da čuje ništa o Setovom ocu, Indijancu koji je herojski stradao u Vijetnamu kada je Set bio beba. Sa druge strane, baka je veoma volela Seta, ali posle nekog vremena i ona umire. Set i deda ostaju sami…

Još jednu dramu pod nazivom „Neizbežni poraz Mistera i Pita“ možete pogledati u petak sa početkom od 21h. Ovo je priča o odrastanju dvojice gradskih dečaka, koji su prepušteni sami sebi tokom leta, kada im policija odvede majke. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium.

Fenomenalni triler „Skrivena kamera“, koji će se u subotu od 21h prikazivati na kanalu FilmBox Stars zasigurno će vas oduševiti! Kad novinar, dobitnik Pulicerove nagrade, postane žrtva masovnog ubistva u hotelskoj sobi u Barseloni, nezavisni reporter, Den Kovaks, brat pokojnog novinara, pokreće sopstvenu istragu. Sada su on i njegova ambiciozna koleginica, Alehandra Velor, na udaru ubica i široke mreže vladinih agenata sa obe strane vojnog sukoba koji tinja u Severnoj Koreji. Ko za koga radi i kome se može verovati? To su pitanja koja muče Dena i Alehandru dok se bore da prežive i razotkriju misteriju super-tajnog dokumenta nazvanog “Mega-Projekat”.