BEOGRAD – Bilo da ga provodite na poslu ili u prirodi sa porodicom i prijateljima, svaki aktivan dan uvek treba završiti opuštanjem u atmosferi sopstvenog doma. Definitivno najbolji način za to je da se prepustite čarima sopstvenog kreveta i uživate u predlozima filmova koje vam nudimo ove nedelje.

Ljubitelje akcije i naučne fantastike će sigurno obradovati ovaj naslov. U pitanju je film „Opoziv“ koji će se emitovati u četvrtak od 21h na kanalu FilmBox Extra. Veliki Vesli Snajps tumači ulogu lovca u ovom ostvarenju. Petoro prijatelja odlazi na odmor u kućici na jezeru, gde očekuju samo dobar provod. Ipak, oni ne znaju da je Zemlja upravo pod opsadom vanzemaljaca i da su u toku masovne otmice.

Fantastičnu i prezanimljivu komediju „Obućar“ možete odgledati u petak od 17.40h. Ovaj film govori o obućaru, četvrtoj generaciji u porodičnom poslu, koji pronalazi magičnu šivaću mašinu u podrumu svog oca. Mašina mu omogućava da živi živote svih ljudi koji nose njegove cipele. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium.

Smeh nikada ne može da škodi, tako da vam i za subotu predlažemo još jednu komediju – „Džejk na kvadrat“. Film predstavlja režisera koji se upušta u novi filmski projekat koji će mu pomoći da otkrije kako je upropastio svaku vezu u kojoj je bio. Od 21h uključite FilmBox Stars kanal i uživajte.