NOVI SAD – Određuje se privremena izmena režima saobraćaja u Кotorskoj ulici BB (6352/1) i u Gundulićevoj ulici 4A, 4B i 4V u Novom Sadu, zbog izvođenja radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka. Za vreme izvođenja radova obustavlja se saobraćaj ispred objekta za koji se izvodi priključak.

Za vreme izvođenja radova u Кotorskoj ulici, menja se trasa autobuske linije, i to:

autobus, jgsp, ns, javno, gradsko, saobracajno, preduzece, novi, sad, red, voznje, 13
Izvor: RTV (Aleksandar Galić)

LINIJA 12: Smer A (centar – Telep): Od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi saobraćaju desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Ćirila i Metodija i od raskrsnice Ćirila i Metodija i Feješ Кlare dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. U toku izmene trase kretanja linije, privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija. Smer B (Telep – centar): Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Кlare autobusi saobraćaju pravo ulicom Ćirila i Metodija, desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Za vreme izvođenja radova u Gundulićevoj ulici, menjaju se trase autobusih linija, i to:

LINIJA 11A: Od raskrsnice ulica Кosovske i Pavla Stamatovića saobraćaju levo u ulicu Pavla Stamatovića, dalje Almaškom ulicom do Temerinske ulice, desno u Temerinsku ulicu, levo u ulicu Jovana Cvijića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Autobusi na liniji broj 11A koriste privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred br.11.

LINIJA 11B: Od raskrsnice Ulica Jovana Cvijića i Temerinske saobraćaju desno u Temerinsku ulicu, zatim levo u Almašku ulicu, dalje Ulicom Pavla Stamatovića do Кosovske ulice, desno u Кosovsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Privremena izmena režima saobraćaja u Кotorskoj ulici važi dana 11. oktobra 2023. godine, a u Gundulićevoj ulici 16. oktobra 2023. godine.

RTV