Ekspozitura Addiko banke iz Tržnog centra Promenada u Novom Sadu preseljena je na novu lokaciju, i od danas se nalazi u ulici Narodnog fronta 25A. Na ovoj adresi do sada je bio bankomat Addiko banke, i to jedan od prvih postavljenih u gradu. Lokacija za ekspozituru pažljivo je odabrana kako bi očuvala vezu klijenata sa starom adresom, omogućujući im da i ubuduće dobiju sve usluge banke na mestu na koje su već navikli.
„Iako živimo u eri digitalnog poslovanja, mi u Addiko banci znamo koliko je bitno klijentima ponuditi mogućnost da nam se lično obrate. Zbog toga smo odabrali lokaciju koja se odavno u Novom Sadu vezuje za naše poslovanje, kako bismo svim svojim klijentima u ovom gradu pružili upravo mogućnost da na poznatoj adresi sada dobiju sve usluge koje im banka pruža i nudi“, poručila je ovom prilikom Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke.
Osim ove, Addiko banka ima još jednu ekspozituru u ovom gradu, kao i 8 bankomata, kako bi svojim klijentima izašla u susret na više lokacija širom Novog Sada.

Kada je reč o kreditima, Addiko banka je od 1. novembra spremila odličnu ponudu „Uz Addiko možeš više! Reč je o mogućnosti dobijanja kredita do čak 3 miliona dinara uz atraktivnu kamatu stopu, koja opada sa povećanjem iznosa kredita. Posebna pogodnost je ta što klijent sam bira da li želi fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu. Zahtev se podnosi online na sajtu Addiko banke u bilo kom trenutku 24 sata tokom 7 dana u nedelji. Nakon toga klijent za završetak zahteva samostalno bira jednu od 34 ekspoziture Addiko banke širom Srbije, dok odluku o odobrenju dobija u vrlo kratkom roku. Addiko banka se ističe jednostavnošću i brzinom u donošenja odluka, kao i u efikasnim digitalnim procesima. Kao i do sada ostaje dosledna u nameri da klijentima pruži brze odgovore na sve njihove zahteve i informacije, posebno u situacijama kada im je neophodna brza i sigurna podrška Banke. Nova ponuda kredita trajaće do kraja godine.