BEOGRA – Prilikom uređenja modernig enterijera jedan od glavnih efekata koji želimo da postignemo je elegancija, a kako bismo uspeli u tome važno je da posvetimo pažnju svakom detalju. Nogari na nameštaju su jedan zanimljiviji deo dizajna, koji dodaje dubinu i karakter prostoru. Visoki i tanki nogari mogu stvoriti lakši, prozračniji izgled i sigurno će doprineti potpunoj eleganciji vašeg prostora.

Ambijent dnevnog boravka uvek ulepša klub sto, koji je koristan predmet, a doprinosi i estetskom izgledu. Mermerni kub sto AVILA 42 idealan je za svedeno i praktično uređenje ambijenta, sa estetskim karakteristikama koje prate savremene trendove u uređenju enterijera. Prirodna lepota mermera, u kombinaciji sa metalnim tankim nogarima, privući će pažnju svakom oku i ostaviti utisak luksuza u prostoru.

Ukoliko je vaš izbor za trpezariju sto koji odiše masivnošću, poput trpezarijskog stola SABRINA u dezenu artisan hrasta, sjajno rešenje je da kreirate kontrastni efekat odabirom trpezarijskih stolica koje imaju tanke nogare.

Vaš izbor mogu biti trpezarijske stolice ERIS koje se mogu lako uklopiti uz savremene trpezarijske elemente i doprineti njihovoj prozračnosti i estetskoj privlačnosti. Specifičan dizajn i vitki nogari čine ih veoma atraktivnim dodatkom vašem enterijeru.

Fotelja MARTIN u petrolej boji, kombinacijom elegantnog štofa sa nešto višim tankim nogarima, predstavlja idealno rešenje za uređenje modernog dnevnog boravka. Pored njene funkcionalnosti, kako zbog širokog sedećeg dela, kao i mogućnosti obaranja naslona u cilju većeg komfora, ona će sasvim sigurno doprineti i sofisticiranosti prostora.

Otvorena polica NEWCASTLE 4 odličan je komad nameštaja za kombinovanje i može poslužiti za odlaganje mnogih sitnica.

Dekorativni detalji su neizostavni u prostoru i dodatno će oplemeniti ambijent. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu modernu podnu lampu koja će u isto vreme obasjati i ulepšati vaš prostor, kao i tabure LILI, koji je praktičan komad nameštaja i nikada nije višak u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Kombinacija tekstura, materijala i oblika igra ključnu ulogu u modernom i elegantnom dizajnu enterijera. Ovi mali, ali značajni detalji, često su presudni u stvaranju potpunog utiska koji prostor pruža, čineći nogare ne samo nosiocima, već i umetničkim elementima u celokupnoj priči enterijera.