BEOGRAD – Sve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se umotate u omiljeno ćebe, skuvate sebi omiljeni topli napitak i uživate u satima kvalitetnog televizijskog programa. Kako bi atmosfera bila baš potpuna, uključite fenomenalne FilmBox kanale i prepustite se neverovatnim filmskim ostvarenjima koje vam predlažemo u nastavku.

Pripreme za vikend započnite već u četvrtak gledajući komediju „Prevaranti u bekstvu“. Ovo je priča o Benu Svitu, osamnaestogodišnjaku iz srednje klase koji dolazi na Univerzitet u Berkliju 1968. godine, kako bi studirao ekonomiju i izbegao regrutovanje. Tamo počinje odiseju kroz seks, drogu, rokenrol i politički aktivizam, što okreće njegov konzervativni svet naglavačke i ostavlja ga na putu istraživanja i samospoznaje. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Extra od 19.25h.

Spoj akcije i horora pronaći ćete u petak u 21h na kanalu FilmBox Premium i to u filmu „Ubica zombija“. Ne propustite film koji govori o tajanstvenom virusu koji je ubio milione ljudi, a mnoge pretvorio u krvožedne zombije. Bez ikakve šanse da ga zaustavi, vlada SAD stvara video igricu pod nazivom “Dead Trigger”, koja oslikava zastrašujuće prokletstvo koje je snašlo svet.

Poslednji, ali ne i najmanje zanimljiv predlog filma za ovu nedelju jeste drama „Protokol“. Čovek istražuje tajanstvenu smrt svog sina i shvata da mu je život u opasnosti, kad pronađe dokaz da se velika farmaceutska kompanija poigrava sa ljudskim životima. U petak se udobno smestite u 21h i ovaj film ispratite preko FilmBox Stars kanala.