BEOGRAD – U korak sa decembarskim zahlađenjem, i ove nedelje vam predstavljamo izbor filmova koji će vaše večeri učiniti još toplijim i prijatnijim. Bez obzira na to za kojim žanrom tragate, na FilmBox kanalima zasigurno možete pronaći ono što tražite.
Da li ste i vi ljubitelj naučne fantastike? Ukoliko je odgovor potvrdan, ne smete propustiti film “Plan B”! Emitovaće se u petak u 21h na kanalu FilmBox Extra, a preneće vam priču o Milen koja prepoznaje veliki potencijal Plana B i odlučuje da ga koristi kako bi uvek bila korak ispred zločina sa kojima se suočavaju ona i njen kolega Patrik. Opčinjena misijom pravde, ona daje sve od sebe da promeni svet nabolje, što je i sanjala od dana kada je postala policajka. Međutim, to što pravdu donosi drugima, ne oslobađa je osećanja krivice zbog onoga što je uradila Brunu.

Kanal FilmBox Stars uvek nudi nešto drugačije, pa tako i ove subote možete pogledati film “Zaveži i pevaj” u kom se grupa muškaraca, koji su na fakultetu imali akapela grupu, okuplja nakon petnaest godina, kako bi nastupili na venčanju svog prijatelja, gde otkrivaju koliko su od fakultetskih dana napredovali, a u nekim slučajevima i nazadovali. Udobno se smestite u 21h.

Ako ste raspoloženi za film pun napetosti i adrenalina, odlično ostvarenje “Žarki plamen”, u kom su mlada žena i njen autistični brat zarobljeni u kući zajedno sa krvoločnim tigrom usred uragana, emitovaće se u nedelju od 19.35h na kanalu FilmBox Premium.