BEOGRAD – Produktivan rad i učenje razvijaju se od malih nogu. Pa tako kažemo da svaki uspeh kreće iz radne sobe. Uredan i uređen radni prostor važan je deo svakodnevnog razvoja. Radna soba, igra ključnu ulogu u formiranju radnih navika i unapređenju učenja. Održavanje reda u radnoj sobi pomaže u smanjenju ometanja i stvara atmosferu pogodnu za koncentraciju. Osim toga, personalizacija prostora prema ličnim preferencijama može dodatno motivisati i inspirisati, čineći rad i učenje prijatnijim iskustvom.

Sjajan izbor radnog stola je kompjuter sto LIBER u sonoma hrast dezenu, a uz praktičnu radnu površinu sadrži i sistem fioka i zatvoreni krilni deo donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari i dokumenata.

Uz sto odaberite i adekvatnu kancelarijsku stolicu, a iznad radnog stola možete postaviti zidnu policu, kao dodatni prostor za dekoraciju, ramove sa fotografijama i zelenilo. Stona lampa obavezan je element na radnom stolu, a ogledalo ATMOSPHERA na zidu učiniće kutak elegantnijim, što je odličan izbor za radni kutak za dame. Dodatnim roze detaljima, poput vaze sa cvećem, svećom, činijom, stvorićete pravi sofisticirani, ali i suptilni ženski radni kutak.

Ukoliko je radni kutak deo neke druge prostorije, praktično, moderno i elegantno rešenje je radni sto CT -1409B. Pored standardne radne površine, sto poseduje i otvorenu policu, tako da je i veoma praktičan za odlaganje važnih predmeta koji su nam uvek potrebni pri ruci u radnom prostoru.

Ako vam je potreban dodatni prostor, uvek se možete odlučiti za zidne police, koje će pored praktične namene dodatno ulepšati radni kutak. Zidna polica JOLIET je modernog dizajna i odlikuju je funkcionalnost i atraktivnost, kao i odlična uklopivost u enterijere industrijskog stila, a uz nju možete kombinovati i zidnu policu DAVID, koja je takođe veoma praktična. Bela stona lampa sjajno će se uklopiti uz radni sto i police, a odličan detalj bi bio i beli ram sa omiljenom fotografijom.

Ljubitelji industrijskog stila mogu ovaj stil uneti i u radni prostor, a da bi prostor odisao i neophodnom toplinom, poželjno je uvoditi drvo dekore sa izraženom teksturom u kombinaciji sa metalom.

Dizajneri enterijera Forma Ideale kao savremeno estetsko rešenje za funkcionalni radni kutak predlažu kompjuter sto SARDINIA RS u dekoru artisan hrasta. Njegovoj praktičnosti doprinose i tri fioke, koje omogućavaju uredno odlaganje i održavanje prostora urednim. Kancelarijska fotelja COSMO stilski se odlično uklapa uz sto, a kao dodatnu dekoraciju dodajte zelene biljke u saksiji, elegantnu stonu lampu ili ram sa fotografijom. Na zid iznad stola možete okačiti umetničku sliku, ogledalo ili zidnu policu.

Prilikom odabira nameštaja za radnu sobu važno je da pametno biramo komade koji će da upotpune celokupan prostor. Organizacioni detalji poput polica, fioka i stalaka za odlaganje pomažu održavanju reda. Estetika takođe igra ulogu – boje i dizajn nameštaja mogu doprineti pozitivnom ambijentu, čineći radni prostor privlačnijim i inspirativnim.