BEOGRAD – Ako vam je potrebno osveženje za dušu i doza humorističnih trenutaka, imamo sjajne preporuke za vas. Ove nedelje smo izabrali tri filmske poslastice koje će vas nasmejati do suza i potpuno vam podići raspoloženje. Pripremite se za nezaboravno iskustvo smeha uz ove izuzetne komedije koje će definitivno rasterati januarsko sivilo i uneti energiju u vaše dane. Spremite se za nekoliko sati opuštanja, smeha i čistog zadovoljstva jer ove filmove jednostavno ne smete propustiti

Definitivno je da je smeh lek za sve! Zbog toga, u sredu možete pogledati film „Crkvena košarka“ koji će se emitovati od 19.25h na kanalu FilmBox Extra. Poslednja je sezona crkvene košarke, pa sveštenik Linderman traži od Denisa Baksteda da povede tim Mad Lejka u osvajanje šampionata.

I četvrtak možete nastaviti u istom ritmu, ali ovog puta se komedija kombinuje sa dramom i to u filmu „Gde si pošla, Bernadet“. Nakon mnogo godina žrtvovanja za porodicu, majka oseća potrebu da se ponovo poveže sa svojom kreativnom stranom. Njen skok u nepoznato vodi je na epsku avanturu i trijumfalno otkrivanje svog istinskog talenta. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Premium, a glavni lik tumači Cate Blanchet, zbog koje ćete obožavati ovaj film.

Definitivno je da je ova nedelja prepuna dobrog raspoloženja i pozitivne energije, a to dokazuje i poslednji predlog filma za ovu sedmicu – komedija „Kad ćemo jesti“ koja će se emitovati u subotu na kanalu FilmBox Stars. Porodična proslava pretvara se u potpuno ludilo, kada glava porodice slučajno proguta tabletu ekstazija. Emitovanje je zakazano za 21h.