NOVI SAD – Fudbalski klub Vojvodina potpisao je danas ugovor o donaciji sa Udruženjem „Čepom do osmeha“.

U prostorijama FC „Vujadin Boškov“ ugovor su potpisali predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić i predsednica Udruženja „Čepom do osmeha“ Vanja Petković.

Predsednik Vojvodine izrazio je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Udruženjem „Čepom do osmeha“ i najavio da će klub pomagati u realizaciji nabavke pomagala za osobe sa invaliditetom.

– Udruženje Čepom do osmeha su dugogodišnji prijatelji fudbalskog kluba, odbojkaškog kluba i gotovo svih klubova Sportskog društva Vojvodina i mogu slobodno da kažem moji lični prijatelji. Pomogli smo u realizaciji određenog broja akcija i kroz matičnu firmu, Energotehnika Južna Bačka i godinama održavamo jedan partnerski odnos. Imali smo zajedničke akcije i edukacije dece na Vošinom porodičnom danu i veoma smo zadovoljni kako je prošlo, spojili smo dve priče o pravim vrednostima, sport i očuvanje životne sredine a naši sugrađani pamte i veliki mozaik od čepova u obliku grba Voše koji je tad napravljen.

Uvek su bili uz nas i zato mi je drago da FK Vojvodina može da pomogne u realizaciji nabavke pomagala za dvoje dece, da je klub potpuno stabilan i umesto da mi tražimo pomoć da možemo da je ponudimo onima koji je zaslužuju. Ovo je samo početak jedne uspešne saradnje i zahvaljujem se Čepom do osmeha na ovoj prilici i želim im puno uspeha u daljem radu – poručio je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

Ozvaničenu saradnju sa FK Vojvodina pozdravila je i predsednica Udruženja „Čepom do osmeha“ Vanja Petković.

– Ovo je samo nastavak saradnje i jedan dokaz da smo svi na istom putu, na istom zadatku ka istom cilju. Želimo da pomognemo deci, a isto tako i da brinemo o životnoj sredini, a to sve znači da širimo prave životne vrednosti, što je svakako širenje empatije i solidarnosti prema osobama invaliditetom. Ovako ujedinjeni šaljemo poruku da zajedno možemo mnogo i nastavljamo zajedno da radimo – rekla je Vanja Petković.