NOVI SAD – Najveće hitove iz svoje višedecenijski duge karijere, sarajevska grupa Hari Mata Hari, izvela je sinoć na prvom od dva koncerta u Novom Sadu. Radost, ali i suze publike na pozorišnoj sceni Jovan Đorđević, izazvale su pesme ovog kultnog pop benda. Hari Verešanović pojavio se na bini veoma raspoložen, i koncert započeo nežnom baladom “Ja te volim najviše na svetu”, nakon čega su usledile poznate pesme “Azra”, “Ne lomi me”, “Ruzmarin”, “Strah me da te volim”, “Odkud ti”, “Lejla”…U nastavku večeri publika je horski pevala njihove najveće hitove “Domine”, “Oktobar”, “Baš ti lijepo stoje suze”, “Bosanac”, a scena se pretvorila u pravi plesni podijum.

Tokom svoje karijere, prodali su oko 5 miliona primeraka 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija. Hari Mata Hari prepoznatljiv je po spoju različitih muzičkih stilova, uključujući pop, rok, tradicionalnu muziku, kao i iskrenim i romantičnim tekstovima zbog kojih je ovaj sastav mnogima omiljen.

Poznati pevač i kantautor atmosferu je držao do usijanja do samog kraja koncerta, a zaključuje se da je jedan koncert bio kratak, kako bi otpevao sve hitove iz svoje bogate karijere. Tako će se Hari Mata Hari, već danas ponovo susresti sa publikom na još jednom zakazanom koncertu, za koje se tražila karta više.

Foto: Vladimir Veličković