NOVI SAD – Kako su karte za prvobitno najavljeni koncert rasprodate, Hari Mata Hari, zakazao je još jedan nastup, na sceni Jovan Đorđević, Srpskog narodnog pozorišta. Tako će jedna od najpopularnijih pop grupa sa ovih prostora, nastupiti dva uzastopna dana u Novom Sadu, 29. i 30. marta sa početkom od 19 sati.

Tokom svoje višedecenijske karijere, koja je počela 1985, prodali su oko pet miliona primeraka 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija. Ovaj sastav je 2006. godine postigao značajan uspeh, na Evroviziji, gde je predstavljao BiH sa pesmom “Lejla” osvojivši visoko treće mesto. Nakon skoro tri godine novosadska publika će ponovo imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su: “Sedamnaest ti je godina”, „Prsten i zlatni lanac“, „Kad dođe oktobar“, „Svi moji drumovi“, „Kao domine“, „Ja nemam snage da te ne volim“…

Hari Mata Hari prepoznatljiv je po spoju različitih muzičkih stilova uključujući pop, rok, tradicionalnu muziku, kao i iskrenim i romantičnim tekstovima zbog kojih je ovaj sastav mnogima omiljen.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a kao i online, ili na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

Foto: “BIT Events”