NOVI SAD – Dragi prijatelji parfema, sa velikom radošću želimo da vas obavestimo da naša fešta nije samo prilika za zabavu, već i za pružanje pomoći maloj, ali hrabroj Maruški Jukić.

Maruški je potrebna za brojne terapije koje su joj neophodne, i zato ćemo na licu mesta prikupljati sredstva za njenu podršku.
Pored novčanih donacija, pozivamo sve koji žele da pomognu da doniraju neki dekant parfema. Ovi dekanti će biti unovčeni putem prodaje na grupi ili na samom događaju, a sav prihod će biti namenjen Maruški.

Hajde da udružimo snage i uradimo što je do nas kako bismo pružili podršku ovoj hrabroj devojčici. Vaš doprinos će biti od neprocenjive važnosti i ulepšaće život Maruški i njenim bližnjima.

Najveća parfemska zabava u ovom delu Evrope, koja će se održati u subotu, 13. aprila, u zelenoj bašti Cirkus Bara na Bulevaru Mihajla Pupina, Novi Sad.

Očekuje nas nezaboravno druženje koje počinje u 17h sati, uz aktivnosti poput mešanja parfema, razmene iskustava i utisaka, prodaje ili deljenja uzoraka parfema među entuzijastima. Biće prilike da se posetioci upoznaju sa novim parfemskim ostvarenjima i kolegama iz ovog sveta.

U 20 sati nas očekuje poseban pevački nastup Pop Hora Radija pod dirigentskom palicom Dušice Stojković, nakon čega će ona preuzeti ulogu DJ-a Ši Cu i uveseljavati nas svojim muzičkim izborom sve do kasnih večernjih sati.

Ponesite sa sobom vaše omiljene parfeme i pridružite nam se na ovoj sjajnoj zabavi! Verujemo da biste mogli pronaći miris svoje životne priče baš ovde. Vidimo se!

Hvala vam unapred na vašoj velikodušnosti i podršci!