NOVI SAD – Aplikacija “Virtuelni šalter” predstavlja platformu namenjenu potrošačima Novi Sad-Gasa koja je od sada dostupna za korišćenje. Brzo i jednostavno možete prijaviti mesečno stanje potrošnje otvarajući nalog koristeći samo mobilni telefon. Uz aplikaciju, imate mogućnost
 da pregledate svoje račune i
 analizirate potrošnju gasa kad god Vam odgovara. Ukoliko želite da prijavite smetnje ili probleme sa snabdevanjem gasom – aplikacija “Virtuelni šalter” omogućava vam da to sada uradite putem vašeg mobilnog uređaja. Budite u toku sa najnovijim obaveštenjima i vestima iz sektora gasnog snabdevanja pomoću naše aplikacije koja vam donosi sve informacije na jednom mestu, pristupljivo preko vašeg mobilnog telefona. Bez obzira da li ste privatni korisnik ili poslovni subjekt, aplikacija je dizajnirana da vam olakša sve aspekte vezane za gasno snabdevanje. Otvorite vrata praktičnosti i efikasnosti sa aplikacijom “Virtuelni salter”, uz potpunu kontrolu nad gasnim računima, sada dostupna uz jednostavnu registraciju putem Vašeg mobilnog telefona.

Prethodni program za prijavu stanja koji je zatecen prilikom promena u Novi Sad Gas-u omogucavao je manipulaciju kolicinama utrosenog gasa , i zato je ugasen. Novi program je unapredjen i trenutno je najmodernija verzija koja je osmisljena i razvijena unutar preduzeca Novi Sad Gas a nadogradjema sa eksternim IT strucnjacima iz Novog Sada.