BEGRAD – Dizajn nameštaja igra ključnu ulogu u kreiranju prostora koji odiše udobnošću i stilom. Sa svakom sezonom dolaze novi trendovi koji naglašavaju značaj harmonije između funkcionalnosti i estetike. Nova kolekcija Forma Ideale donosi savremene komade koji su dizajnirani da zadovolje potrebe modernog života, a istovremeno unesu eleganciju u vaš dom. Otkrijte kako da transformišete svoj životni prostor sa nameštajem koji je istovremeno praktičan i estetski privlačan.

Dizajn komode može biti pravi izazov, jer estetika i funkcionalost moraju biti u savršenom balansu. Sjajan izbor je komoda VANDEA 3K4F, deo sistema elemenata VANDEA, koja nudi ne samo dovoljan prostor za odlaganje, već i elegantan dizajn koji privlači pažnju. Čiste linije dizajna i kontrastni dekori, kao što su dekor artisan hrast i crna mat folija, svojim lako se uklapaju u različite enterijerske stilove – od modernog i minimalističkog, do industrijskog.

Kutak možete obogatiti raznoraznim dekorom ATMOSPHERA iz Forma Ideale ponude.

Komfor i elegantan dizajn odlike su ležaja BEST u dezenu zelenog štofa, koji u potpunosti doprinosi opremanju životnog prostora, zahvaljujući modernom dizajnu i praktičnim karakteristikama. Ovaj ležaj nije samo mesto za odmor, već i ključan element koji će transformisati vaš dom u stilski moderan enterijer. Uz elegantnu zelenu boju i sofisticirane linije biće savršeni estetski akcenat. Funkcionalnost je takođe njegova karakteristika, jer ovaj model ležaja ima i kutiju predviđenu za odlaganje posteljine, te vam neće biti potreban dodatan prostor.

Atmosferi ambijenta mnogo može doprineti crna podna lampa, a kao dekoracija može poslužiti nekoliko dekorativnih jastuka, dok će umetnička slika upotpuniti zid iznad ležaja. Pravi odabir dekoracije će bitno uticati na kompletan utisak o domu.

Kada birate sto za radni prostor ili mesto za učenje imajte na umu više stvari, kao što su prostranost radne površine, prostor za odlaganje materijala i svakako estetiku koja će vam pružiti mesto za inspiraciju i produktivnost.

Sto koji odgovara na sve postavljene izazove je kompjuter sto ARHIMED, koji je dizajniran sa pažnjom prema detaljima i potrebama modernog korisnika. Podesivi element stola, koji se može rotirati pod uglom od 90 ili 180° obezbeđuje fleksibilnost u postavljanju ovog modela stola, ali i lakšeg prilagođavanja prostoru.

Predlog dizajnera enterijera Forma Ideale za zidnu policu koja će se savršeno ukopiti sa modelom ARHIMED, po dekoru i dizajnu, je zidna polica VANDEA ZP. Dekor artisan hrasta će dati naturalnu notu bilo kom enterijeru. Ovakav dizajn radnog stola će upotpuniti kancelarijska stolica KJDC – 70 svedenog, ali modernog izgleda i minimalistički dizajn stone lampe ATMOSPHERA.

Moderno uređenje enterijera i aktuelni trendovi ne fokusiraju se isključivo na estetiku, već i na personalizaciju prostora prema potrebama i stilu svakog pojedinca. Kombinacijom inovativnih materijala i atraktivnih komada nameštaja ispratićete trendove, a istovremeno kreirati prijatan ambijent u svom domu u kome ćete uživati svakodnevno.